Nå kommer Google Pixel-telefonene til Norge

Google avslører torsdag at Pixel-telefonene kommer til Norge. De splitter nye Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel 6a er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling og kommer i salg fra 13. oktober.

Publisert Sist oppdatert

TEKNOLOGI: Drevet av neste generasjon Tensor G2-prosessor står Android 13, Pixel 7 and Pixel 7 Pro i sentrum av Google sin stadig voksende produktportefølje, som også inkluderer ørepropper. Både Pixel Buds A-serien og Pixel Buds Pro blir nå tilgjengelig i Norge. Alle produktene fungerer sammen for å tilby den hjelpsomheten folk forventer av Google, uttaler selskapet i en pressemelding.

Prisene starter fra 6990,- for Pixel 7 og Pixel 7 Pro fra 9490,-. Telefonene vil være tilgjengelige via Telia og Elkjøp, i tillegg til Google Store.

Med en 6,3-tommers skjerm og smale rammer er Pixel 7 mer kompakt enn Pixel 6, og kommer med flere funksjoner og forbedringer i en mindre størrelse.

Pixel 7 kjører Android 13 som gir den beste Android-opplevelsen til nå – i tillegg til å være både rask, smart og sikker.

– Dette er en stor nyhet for våre kunder og vi er stolte av å være med på laget når Google Pixel endelig skal lanseres i Skandinavia. Pixel 7 og 7 Pro er banebrytende produkter. I tillegg får kundene mye for pengene når de kjøper en av disse telefonene. At Pixel nå blir tilgjengelig viser at det er en sterk etterspørsel i våre markeder. Vi er godt forberedt og gleder oss til å ønske velkommen til våre butikker for å oppleve disse fantastiske telefonene, sier Erik Gunset Sønsterud, CEO, Elkjøp Nordic

Powered by Labrador CMS