Thea Isabel Trøan Holm (12) fra Krokstadelva stiller i Norske Talenter fredag kveld. Her sammen med Solveig Kloppen og Dennis Storhøi.

Thea (12) fra Krokstadelva i semifinalen på Norske Talenter

Følger du med på Norske Talenter på TVNorge, kan du førstkommende fredag oppleve 12 år gamle Thea Isabel Trøan Holm fra Krokstadelva som spiller tverrfløyte live i semifinalen.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Det skjer etter at hun gikk videre, etter å ha fått gullknappen av Dennis Storhøi, under hennes audition tidligere i høst.

Thea kommer fra en musikalsk familie, samt har hun spilt fløyte ved kulturskolen siden hun var fem år gammel. Hun er født på Kongsberg, men er oppvokst i Krokstadelva.

Fløytetalentet er ellers en allsidig jente med mange interesser opp gjennom, spesielt teater. Thea var i den forbindelse veldig heldig, som åtteåring, å få være med i Bienes historie som gikk, høsten-20 på Det Norske Teatret i Oslo.

Ellers har hun utallige konsertopptredener med fløyta si, noe de mange treffene vi finner på nettet bekrefter.

Thea er selvsagt spent foran semifinalen der det er publikum som skal stemme på utøverne. Hun håper derfor et «hele» Krokstadelva stemmer på henne. Programmet begynner klokken 20.00.

Powered by Labrador CMS