TØFFE TAK: Det ble flere knallharde dueller på Solbergbanen onsdag kveld.

Solberg satte skapet på plass - klare for semifinale

Drammen ble beseiret med en overlegen 6-1-seier i den femte og siste kvartfinalen mot Solberg, mens Mjøndalen slo Ullevaal og også er klare for avansement.

Publisert Sist oppdatert

KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE KAMPEN I REPRISE!

SOLBERGELVA: Dermed er NM-sluttspillet over for Drammen bandy, som i to av fem kamper har slått rivalen fra Solbergelva.

I et vindfullt oppgjør med stort publikumsoppmøte på Solbergbanen onsdag kveld, var imidlertid hjemmelaget dominerende gjennom hele kampen.

Etter en noenlunde rolig førsteomgang gikk lagene til pause med 3-0-ledelse til Solberg. Etter hvilen ble tempo og angrepsviljen skrudd opp flere hakk og i løpet av få minutter ble det scoret både 4-0 og 4-1.

Før omgangen var halvspilt stod det 6-1 til Solberg, som fort kunne scoret flere mål - Drammen kun reddet av en meget habil målvakt som stoppet en rekke gode målsjanser for hjemmelaget.

Møter Ready eller Stabæk

Mjøndalen slo Ullevaal 3-2 på Vassenga i sin siste kvartfinale mot Ullevaal, og er dermed også klare for avansement.

Semifinalene trekkes i løpet av torsdag, og første semifinale spilles allerede lørdag. Der møter Mjøndalen og Solberg enten Ready eller Stabæk.