Solberg sikret serie-bronsen

Mjøndalen nummer fire og Drammen nummer fem i årets eliteserie. Nå venter nye oppgjør i sluttspillet.

DRAMMEN: Et reservepreget Solberg måtte ta poeng borte mot Ullevaal for å sikre tredjeplassen, og Mjøndalen måtte vinne hjemme mot Skeid for å ha sjans på tredjeplassen.

Ettersom begge lagene gjorde jobben holdt tabellposisjonene før siste serierunde seg. Solberg vant til slutt 6-3 etter å ha litt under 2-1 til pause, mens Mjøndalen slo tabelljumbo Skeid hele 10-3 Vassenga.

Drammen på sin siste ledet 4-1 mot Sarsborg på Marienlyst midtveis i 1. omgang, men gjestene maktet å snu kampen, som til slutt endte uavgjort 6-6.

Stabæk snappet seriegullet foran gullfavoritt Ready i seriefinalen på Stabekkbanen etter 4-3-seier.

Solberg møter nå enten Drammen eller Ullevål i NM-kvartfinalen allerede førstkommende tirsdag.