SNUBLET NÅR DET GJALDT SOM MEST: For Solberg var det vinn eller forsvinn, her i seriekamp mot Ready tidligere i vinter.

Ble beseiret 8-4 på hjemmebane av Ready i 4. kvartfinalerunde.

Publisert Sist oppdatert

SOLBERGELVA: Dermed er det klart at semifinalene i NM spilles slik:

Stabæk - Drammen
Sarpsborg - Ready

Matchen i Solbergelva ble en jevnspilt affære i første omgang, hvor bortelaget fikk en 2-0-ledelse etter bare fem minutter, men lagene gikk til pause på 3-3. Etter pause slet Solberg med uttellingen, mens bortelaget var effektive foran mål og Solberg pådro seg utvisninger.

Det hele endte til slutt 4-8, en noe mer ujevn målforskjell enn hva kampen forøvrig skulle tilsi, men alt i alt et fortjent avansement til Ready etter fire kamper mot Solberg.

Dermed har Solberg lagt bak seg sin dårligste sesong på mange år, og det er Drammen Bandy som representerer byens bandyhåp i semifinalen mot Stabæk.