Alvorlig skadd etter lastebil-krasj i Nordbyveien

Ble fastklemt da en lastebil trillet bakover og inn i annen under asfaltarbeid i Nordbyveien tirsdag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

TANGEN: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen ved 11.00-tiden tirsdag formiddag. Veien var stengt i flere timer som følge av undersøkelser fra både politiets krimteknikere og Statens Havarikommisjon.

Politiet opplyser til DRM24 at de anser føreren av den bakerste lastebilen for alvorlig skadd etter å ha vært fastklemt. Mannen skal ha vært bevisst da han ble fraktet til sykehus etter å ha blitt frigjort av brannvesenet.

Politiet opplyser videre at lastebilen mannen satt i stod stille da en annen lastebil lenger opp i gata, trillet bakover og traff den bakerste i fronten.

Politiet betrakter hendelsen som en ulykke. Det skal ha vært en rekke arbeidere på stedet knyttet til asfaltering av veibanen, og det skal også ha vært vitner til krasjen.

Hvorvidt det har vært noen fører i lastebilen som begynte å trille bakover, er foreløpig uklart, men føreren har midlertidig fått beslaglagt førerkortet.

Den fremre lastebilen skal ha begynt å trille bakover, for så å treffe den bakerste lastebilen i bildet. Begge er såkalte asfaltbiler.
Powered by Labrador CMS