KIWI-SATSING: Butikksjef Bjørn Hansen og distriktsleder for Kiwi i Drammen, Janne Nerhagen, kan smile fornøyd i ny butikk.

Kiwi åpnet dobbelt så stor butikk på Konnerud

Dagligvarekjeden flyttet butikken 200 meter lenger ned i gata og inn i splitter nye lokaler på Konnerudsenteret.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Torsdag klokken 10.00 stod butikksjef Bjørn Hansen og resten av de ansatte klare med roser, marsipankake og goodiebags for å ønske nye og gamle kunder velkommen.

Og etter oppmøtet å dømme var det stor interesse for den nye butikken på over 1.000 kvadratmeter. I forhold til den gamle butikken i Jarlsbergsenteret har man over doblet salgsflaten. Det gjør seg utslag i både romsligere plass mellom hyllene og større vareutvalg, ifølge Hansen.

Han har vært butikksjef på Konnerud i 25 år og kunne fortelle at flytteprosessen har gått på skinner.

- Det har vært litt hektisk men nøye planlagt, så dette har gått veldig fint.

ROSER: Det var åpning med brask og bramm på Konnerud torsdag, med roser til alle de første kundene fra butikksjef Bjørn Hansen.

- Regner med bra økning

Med større butikk har man også økt staben med flere nye hoder.

- Vi må se an litt åssen det blir fremover, men vi regner med en bra økning, forteller Hansen.

Etter noen få dagers stengetid i forbindelse med flyttingen var alt nå klappet og klart til å ta imot kundene, og det var flere anerkjennende nikk og lovord å høste fra representanter fra ledelsen i Norgesgruppen og Kiwi om Konnerud-satsingen. Kjeden åpnet også splitter ny butikk på Tangen tidligere i vinter.

GIVEAWAYS: Mange lot seg ikke be to ganger da Kiwi bød på gratiseffekter og bløtkake.

Ikke bekymret for konkurransen med Meny

Fra før ligger Meny i 1. etasje på Konnerudsenteret, men verken Kiwi eller Meny tror det vil by på kundeflukt den ene eller andre veien.

- Jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre bra, sier Hansen.


Butikksjef Morten Aanestad ved Meny ønsker Kiwi velkommen og tror butikken vil bidra til å få flere folk inn på senteret.

- Vi så vi fikk nye kunder vi ikke har sett tidligere når Kiwi holdt stengt, så på sikt tror jeg dette blir positivt for begge. Omsetningen til Kiwi har dem alltid hatt, så sånn sett er det ikke noe nytt. Jeg tror dette blir bra, sier Aannestad.

Og til syvende og sist havner jo uansett omsetningen hos Norgesgruppen. Kundene på Konnerudsenteret kan forøvrig nå også nyte godt av at det nye parkeringshuset er ferdigstilt, med direkteankomst fra 2. etasje og inn mot Kiwi, i tillegg til parkeringsplassen utenfor.

Både Rema 1000 og Coop Extra har også etablert seg på Konnerud de siste årene, men sistnevnte la ned i fjor som følge av svikt i omsetningen etter at byggearbeidene rundt Konnerud-senteret startet.

Kiwi har inngang like innenfor senter-inngangen i 2. etasje.
Powered by Labrador CMS