BORTGJEMT: Coop Extra (rød ring) på Konnerud har nærmest blitt helt murt inne bak byggeplassen utenfor Meny på Konnerud-senteret, hvor det reises parkeringshus og leilighetskompleks. Her skal også Kiwi inn i samme bygg.

Coop legger ned på Konnerud

Dagligvarekonkurransen ble for tøff mot Kiwi, Meny og Rema 1000 som kjemper om kundene på et lite område.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Nå opplyser Coop at de legger ned Extra-butikken på Pettersvolden. Siste åpningsdag er 30. april.

Etter at byggearbeidene på stedet ble innledet har butikken mer eller mindre blitt pakket inn av en stor byggeplass, hvilket går utover kundetilsiget. Etter at byggeprosjektet står ferdig, ville også butikken fått både Meny og Kiwi mer eller mindre vegg-i-vegg.

Til slutt ble ifølge Coop lokalenes plassering og omsetningen avgjørende for beslutningen, skriver dt.no som først omtalte saken.

Mister post i butikk

Butikken er i dag den eneste i bydelen med post i butikk. Inntil videre blir det ingen fullverdig erstatter av det, selv om Posten vil utvide pakkeutleveringstjenesten på Rema 1000 og Circle K.

Kommunikasjonssjef i Coop Norge, Harald Kristiansen, uttaler imidlertid til avisa at de ønsker fortsatt å være tilstede på Konnerud.

- Vi ser nå etter andre muligheter for å etablere en ny flott Extra-butikk i området, sier Kristiansen.

Det kan han eventuelt få på Jarlsbergsenteret, der dagens Kiwi-butikk ligger - som blir lagt ned i forbindelse med flytting til Konnerud-senteret.

Powered by Labrador CMS