KAOTISK: Her er den nå drapssiktede mannen under behandling inne i politibilen før han ble fraktet sykehuset.
KAOTISK: Her er den nå drapssiktede mannen under behandling inne i politibilen før han ble fraktet sykehuset.

Siktet for drapsforsøk på kona

Drapssiktet mann skal ha knivstukket ektefellen på Galterud. Begge er fortsatt under behandling på sykehuset.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det opplyser politiadvokat Ole Jacob Garder til DRM24 torsdag formiddag. Kvinnen er alvorlig skadd etter hendelsen, og mannen er også innlagt på sykehuset for medisinsk behandling.

- Jeg kan foreløpig ikke si noe mer om skadeomfanget på mannen og hvordan han er påført skadene. Vi har en oppfatning av hva som har skjedd, men dette er noe vi skal jobbe med utover dagen i dag i forbindelse med avhør av vitner, sier Garder.

Mannen fremstod etter hva DRM24 erfarer som bevisstløs da han ble fraktet sykehuset fra åstedet onsdag ettermiddag. Det var flere andre blodige personer tilstede i det som fremstod som en kaotisk situasjon.

- Mannen vil bli forsøkt avhørt i løpet av dagen i dag. Det er ikke kjent hvorvidt han erkjenner straffskyld, sier Garder.

Varetektsfengsles

Ifølge politiet vil den drapssiktede fremstilles for varetektsfengsling fredag.

- Sannsynligvis uten siktedes tilstedeværelse, eventuelt som kontorforretning som innebærer at fengsling avgjøres av retten uten at partene møter i rettsmøte, uttaler politiet i en pressemelding.

- Politiet har til hensikt å gjennomføre en rekke vitneavhør, og jobber videre med å sikre, gjennomgå og innhente informasjon for å skaffe seg et bilde av hendelsesforløpet, sier Garder.

Det ble gjennomført krimtekniske undersøkelser på åstedet onsdag kveld.

Powered by Labrador CMS