STILLE LØRDAG KVELD: Her har det vært stengt to helger på rad, inkludert 2. juledag som tradisjonelt er en av årets travleste dager.

DRM24 erfarer: Slutt for utestedet Brygg i Drammen

Restaurantkjeden Noho gir opp i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Det som tidligere var kjent som nattklubben Z og spisestedet Brask & Bramm har gjennomgått flere oppussinger, navneskifter og stengeperioder de siste årene etter at det som da var byens største utested ble solgt fra Cosmopolitan AS til det finske restaurantkonsernet Noho høsten 2019.

Ifølge flere uavhengige kilder med kjennskap til situasjonen på stedet, har også selskapets siste konsept Brygg slitt med kundebelegget og inntjeningen på stedet, og Noho skal nå ha bestemt seg for å stenge dørene for godt i Drammen.

Utestedet har holdt stengt siden før jul, men har på sosiale medier sagt at de vil gjenåpne 10. januar. Daglig leder i Noho Norge, Karl Henning Svendsen, vil verken bekrefte eller avkrefte nyheten overfor DRM24.

- Jeg har ikke lyst til å kommentere dette nå, sier en ordknapp Svendsen til DRM24 i helga.

Brygg åpnet som nytt konsept i april i fjor etter at stedet holdt stengt siden høsten 2022 da pizzarestauranten Luca ikke lenger hadde livets rett. Den italienske pizzarestauranten fikk holde på nesten et år etter at stedet ble gjenåpnet høsten 2021 etter omfattende renovering.

Etter hva DRM24 erfarer har Noho tapt store beløp på en stiv husleie med alle stengeperiodene etter at de tok over i 2019. Et halvt år senere smalt corona-pandemien, og i etterkant har ikke utelivet i Drammen vært det samme, hvor mange aktører har måtte gi opp ulike konsepter i utelivsbransjen de siste par årene.

Powered by Labrador CMS