Trine Maren Skott-Myhre (55) er ansatt som ny daglig leder i Kontorhuset. Hun kommer fra Asker Næringsforening.

Trine (55) er ny Kontorhuset-sjef

– Jeg trives aller best i møter med folk. Det er mennesker som skaper resultater, sier Trine Maren.

Publisert

DRAMMEN: Hun har bred erfaring. Siden 2011 har hun hatt ulike roller i Asker Næringsforening. Det gir god innsikt og forståelse for drift og utvikling.

– Jeg trives aller best i møter med folk. Det er mennesker som skaper resultater, sier Trine Maren.

– Vi er glade for å få Trine Maren på laget. Hun kommer med nye impulser, har en spennende bakgrunn og vil bidra til Kontorhusets fortsatt gode utvikling, sier styreleder Ola Semb.

Kontorhuset eies av Dpend. Siden etableringen av Kontorhuset Drift AS i 2015 er det etablert fire Kontorhus, to i Drammen, ett i Lier og ett i Asker. Ved inngangen til 2023 er 80 prosent utleid.

– Vi vil fortsatt jobbe for å utvikle de beste løsningene for bedrifter. Det setter større fart på verdiskapningen og gir gode vekstmuligheter for dem som velger oss, sier Trine Maren.

Hun starter 1. april. Da tar hun over stillingen etter Hakon Lærum. Han gikk av ved årsskiftet.

– Hakon har lagt ned en solid jobb, utviklet et robust rammeverk og gode rutiner. Også fremover skal bedriftene hos oss få den samme gode oppfølgingen, sier Trine Maren.

I Dpend er tillit den viktigste verdien. I tillegg kommer utvikling og bærekraft. Kontorhusene er i moderne, miljøsmarte og -sertifiserte bygg.

– De som velger oss, tar grønnere valg. Det er bra for økonomien, ressursene og miljøet.

Den nye lederen har sett innsiden hos mange bedrifter i årene i Asker Næringsforening. Hun vet mye om hva som kreves for at bedrifter skal lykkes med vekst og lønnsomhet. Det vet også salg- og markedssjef Kolbjørn Stuvebakken. Han leder selskapet fram til 1. april.

– Jeg gleder meg til å ta fatt sammen med Kolbjørn. Han sikrer kontinuitet. Vi skal bidra til at våre leietakere kan sette enda større fart på nettverkene. Her kommer de tett på andre virksomheter. Så skal vi videreutvikle oppskriften for morgendagens kontorer. Det ser jeg frem til, sier Trine Maren.

Powered by Labrador CMS