Nervøs sjåfør fikk politiet i speilet - kjørte ned lyktestolpe

En kjenning av politiet i 20-åra er mistenkt for kjøring uten gyldig førerkort, ruskjøring og besittelse av narkotika i Hokksund natt til onsdag.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Klokken var omlag 01.30 da en sivil politipatrulje kom over en sjåfør de fattet interesse for og ønsket å kontrollere på Loesmoveien. Og det skulle vise seg å være en velbegrunnet mistanke.

Før patruljen i det hele tatt rakk å skru på blålysene tok det hele ifølge operasjonssentralen plutselig en dramatisk vending - bilen kjørte plutselig av veien og inn i en lyktestolpe.

Sjåføren skal ikke ha blitt skadet i sammenstøtet, og det ble fort klart hvorfor mannen trolig ble ekstra nervøs over å ha fått politiet bak seg.

Mannen, som ikke bare kjørte uten førerkort, er også mistenkt for ruskjøring. Det ble også funnet narkotika i bilen. I tillegg blir han ifølge politiet anmeldt for «diverse andre forhold».

- Patruljen tolket det slik at han fikk litt panikk i det han skjønte at han kom til å bli stoppet. Om han prøvde å stikke av er litt uklart, da dette aldri kom så langt at det rakk å bli noen forfølgelse, opplyser operasjonsentralen til DRM24.

Mannen ble pågrepet og innsatt arrest.

Powered by Labrador CMS