Skammelig!

Publisert Sist oppdatert

KOMMENTAR: Hva er årsaken til at det politiske Drammen har vært helt tause i debatten som har oppstått etter at nyvalgt leder i Rød Ungdom og medlem av Hovedutvalget for oppvekst og utdanning i Dramme kommune, Armit Kaur, har kalt både statsminister Jonas Gard Støre , NATO-sjef Jens Stoltenberg og oljefond-sjef Nicolai Tangen for terrorister i forbindelse med det som skjer på Gaza.

Opposisjonspartiene i Drammen var ikke sene med å karakterisere det politiske flertallet i kommunestyret både for å være inhumane og rasistiske i forbindelse med flertallets vedtak om å prioritere ukrainske flyktninger til Drammen.

Rødts leder Jørgen Harbo Wilhelmsen er vanligvis ikke sen med å karakterisere sine politiske motstandere. I denne famøse saken som gjelder en av hans egne, er han helt taus. Skammelig, spør du meg.

Det samme er for eksempel også tausheten fra for eksempel Venstres Herman Ekle Lund og Senterpartiets Simon Nordanger.

Det er ikke noen unnskyldning at Amrit Kaur nå har trukket seg fra Hovedutvalget for oppvekst og utdanning under påskudd av å ha så mye annet å gjøre. En begrunnelse, som etter min mening, ikke er troverdig.

Amrit Kaur har ikke vært særlig villig til å unnskylde sine famøse uttalelser. Det gjør ikke saken bedre for de politikerne i Drammen som vanligvis ikke er sene med å komme med krass kritikk mot sine politiske motstandere at de i denne saken har opptrådt som tause Birgitte.

Jørgen Harbo Wilhelmsen og resten av hans Rødt i Drammen har mistet den smule troverdighet de måtte ha hatt.

Powered by Labrador CMS