Bittert hjemmetap for Godset

Godsets ettert hvert imponerende hjemmestatistikk har fått seg et skudd for baugen etter tap mot Viking.

DRAMMEN: På de to siste hjemmekampene har Strømsgodset scoret tilsammen ti mål. Det er nå tre uker siden siste triumf, mot Sarpsborg.

Noe har skjedd - søndag var ikke Godset i nærheten av det nivået man har sett tidligere i høst, og etter uavgjort mot Stabæk og tap for Vålerenga er det nå den tredje kampen på rad uten seier for drammenserne - hvilket trolig var ekstra surt søndag med hele 6.404 tilskuere på Marienlyst.

Gjestene fra Stavanger tok føringen etter en halvtimes spill, og beholdt 0-1 til pause etter en god omgang der Viking tok mer og mer over kampen. Flere mål skulle heller ikke bli, og Strømsgodset måtte se seg slått - de hadde sine muligheter den første halvtimen, men kampen under ett var Viking nærmere nye mål enn Godset var utlikning - og tok sånn sett en fortjent seier.

Strømsgodset har i løpet av de siste kampene falt fra en 7. plass til en 9. plass på tabellen, bak Vålerenga og foran Odd.

Den eneste trøsten for Godset-fansen for være at det ikke står noe bedre til med Mjøndalen - som slapp inn syv mål mot Haugesund og fortsatt ligger på jumboplass på tabellen.