Godset i hundre: Ny festkveld med 10 mål på to kamper!

Godset synes for øyeblikket å være ustoppelige etter to brakseire på fire dager på Marienlyst. Lørdag ble Sarpsborg 08 ydmyket med 5-0 i første eliteseriekamp etter gjenåpningen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det lå litt i luften at det kunne bli en ny festkveld i fotballens navn da sarpingene kom til Drammen - Godset med to tette kamper, men med 5-1 mot Stabæk i cupen onsdag var laget smekkfulle av selvtillit.

Hjemmelaget brukte litt tid å få satt preg på kampen i første halvdel av 1. omgang, før kaptein Gustav Valsvik banket inn 1-0-scoringen etter 27 minutter.

Så løsnet det. Ipalibo Jack satte 2-0 etter 40 minutter, og Tobias Gulliksen økte til 3-0 like før pause på lekkert vis.

I andre omgang kontrollerte Godset kampen fra start til slutt, var effektive og gode i alle ledd av spillet. Spesielt gjenvinningene og kontringene satt som et skudd.

Islandske Ari Leifsson satte 4-0 etter 60 minutter før hattrick-helten fra forrige kamp, Jordan Attah Kadiri la på til 5-0.

Det ble med andre ord en gedigen gjenåpningsfest på Marienlyst stadion med scener vi ikke har sett på snart to år.

Det til tross, Marienlyst var langt fra fullsatt, men publikum, og spesielt Godsetunionen på tribunen lagde fortsatt et herlig spetakkel.

Tabellen før søndagskampene ser nå slik ut, med Godset på en foreløpig 7. plass:

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

Powered by Labrador CMS