DAGENS HELT: Jordan Attah Kadiri kunne ikke fått en bedre start i Godset-trøya. Han fikk sine første minutter mot Kristiansund i forrige serierunde, men startet kampen mot Stabæk - og viste seg tilliten verdig.

Samba-fotball på Marienlyst:
Godset-nykommer med hattrick!

Strømsgodset feide Stabæk av banen med 5-1-seier i 3. cuprunde.

DRAMMEN: Det var imidlertid gjestene fra Bærum som tok en tidlig ledelse i cupkampen i Drammen onsdag kveld.

Men så skulle alt handle om hjemmelaget, som slå hardt tilbake med to kjappe mål fra Haldor Stenevik og Gustav Valsvik - og snudde kampen.

Etter 2-1 til pause skulle Jordan Attah Kadiri, som debuterte for Godset fra start, sette et klokkeklart punktum i kampen:

Angriperen banket inn utrolige tre mål på drøyt ti minutter, og det raknet fullstendig for Stabæk.

Godset kunne dermed inkassere sin tredje seier over Bærumslaget i år, og cruiser inn til fjerde cuprunde.

Verre gikk det med Mjøndalen, som gikk på en smell mot Start, tapte 4-2 og røyk ut av cupen.