FIKK INGEN TING: SIF-debutant Elias Hoff Melkersen ble meid ned av LSK's Kristoffer Tønnessen alene med keeper, men dommeren vinket spillet videre som fordel da SIF's Halldor Stenevik fikk ballen i beina, men bommet.

Godset med nytt mageplask på hjemmebane

Tapte 2-1 for Lillestrøm på Marienlyst etter flere kontroversielle dommeravgjørelser.

DRAMMEN: Årets sesong fortsetter å bli av det humpete slaget for Strømsgodset, som i forrige runde brøt den lange tapsrekken med borteseier mot Sarpsborg 08.

Men også på hjemmebane hadde Godset litt å revansjere etter det pinlige hjemmetapet mot Vålerenga. Allerede før kampstart ble det imidlertid klart at Godsetunionen skulle slite med å vinne tribunekampen som følge av tilreisende horder med Kanari-fans, og på banen skulle det ikke gå stort bedre.

Foran 6.020 tilskuere tok Lillestrøm ikke utfortjent ledelsen 1-0 før pause, og la på til 2-0 like etter. Godset hadde sine muligheter, men bærer preg av å mangle nøkkelspillere som Lars Vilsvik (skade), Jonatan Braut Brunes (solgt) og Tobias Gulliksen (solgt).

Det var LSK som hadde initiativet i kampen helt frem til sluttminuttene, da SIF-debutant Elias Hoff Melkersen reduserte i det 87. minutt. Da våknet også resten av laget, og som følge av mye stopp i spillet og drøying av tiden ble det lagt til seks minutter, hvor Godset presset LSK lave og hadde gode muligheter til å utlikne ved flere anledninger.

SCORET I DEBUTEN: Spissen Elias Hoff Melkersen var sentral i angrepet til Strømsgodset i sin første kamp.

Dommeren bidro imidlertid til å avgjøre til LSK's fordel med flere kontroversielle avgjørelser som gikk i bortelagets favør, mens Godset mente de både skulle hatt straffe og frispark i viktige posisjoner.

Flere mål ble det ikke, og Strømsgodset måtte derfor gå i garderoben uten poeng.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

VILLE HA STRAFFE: Godset-kaptein Gustav Valsvik mente han ble albuet ned av LSK-forsvaret på corner.
Det resulterte i håndgemeng og amper stemning mellom blant annet Thomas Lehne Olsen og Eirik Ulland Andersen.