Godset videre i cupen

Slo Hønefoss 4-0 borte.

Publisert Sist oppdatert

HØNEFOSS: Det stod målløst 0-0 mellom lagene til pause, men etter hvilen ble det verre for Hønefoss å stå imot drammenserne.

Årsaken er at hjemmelaget greide å pådra seg to røde kort, og måtte fullføre kampen med bare ni mann. Det ene kortet kom som følge av munnbruk, det andre etter en grisetakling.

Dermed fikk Strømsgodset forholdsvis lett match, og scoret fire mål i løpet av første halvdel av omgangen av henholdsvis Kreshnik Krasniqi (2), Fred Friday og Niklas Gunnarsson.

I likhet med alle de andre eliteserielagene er Strømsgodset dermed klare for andre runde. Kampoppsettet blir klart mandag - og for Strømsgodset er det naturligvis lov å håpe på en «ælv classico» etter et Mjøndalen slo Åskollen 6-2.