Isnes forlenger med Godset

Har signert ny kontrakt ut 2027-sesongen. - En no-brainer, uttaler Godset-treneren.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Allerede halvveis ut i opprinnelig kontraktsperiode har Jørgen Isnes valgt å forlenge med klubben etter ønske fra begge parter.

- Det har gått veldig raskt, egentlig. Det var en no-brainer for min egen del, uttaler Isnes til klubbnettstedet Godset.no.

- Jeg er både stolt og ydmyk. Det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. Jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Isnes.

Ifølge leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo har det vært klubben plan over en lengre periode å forlenge med Isnes.

- Vi har signalisert det til ham. Nå følte vi tiden var inne for å realisere det, sier Flo.

Godset ligger før sommerpausen på øvre halvdel av sesongen - og har variert fra en tiendeplass til en fjerdeplass i løpet av våren etter å ha tidvis hatt flere sterke prestasjoner.

-  Vi er på et godt sted, også ser vi i Eliteserien nå hvor tett og jevnt det er, og vi må sørge for at at disse marginene kommer på vår side. Jeg har virkelig troen på tiden som kommer. Det vil svinge litt, men vi må sørge for at de svingningene ikke blir så enorme, og det er min arbeidsoppgave, sier Isnes til Godset.no.

Siste hjemmekamp før ferien spilles førstkommende søndag mot Odd.

Powered by Labrador CMS