Mikkel Maigaard solgt til Sarpsborg

Den danske 25-åringen og fjorårets kaptein, forlater Drammen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det er stor spillerlogistikk i Strømsgodset om dagen, og tirsdag opplyser Godset.no at klubbene er enige om betingelsene for en overgang for Maigaard.

- 25-åringen har den siste tiden vært i samtaler med trenerteamet og klubbledelsen om en overgang i sommervinduet, uttaler Strømsgodset.

Den danske midtbanespilleren har hatt en vanskelig første halvdel av sesongen. En skade i lysken førte til at Mikkel havnet utenfor laget i ukene før seriestart og han har av ulike årsaker slitt med å få ut sitt beste nivå i trening og kamp, uttaler klubben videre.

- Mikkel har vært gjennom en utfordrende periode og tydelig overfor oss at han trenger et miljøskifte. Han får ikke ut sitt beste her hos oss og vi har sammen sett på mulighetene for en overgang i sommer. Nå er vi enige med Sarpsborg 08. Vi ønsker Mikkel lykke til videre og takker for innsatsen han har lagt ned her, sier leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

- Jeg er blitt glad i Strømsgodset og mange av de som jobber der og jeg kommer til å savne klubben og byen. Men det har dessverre gått seg fast for min del i Godset og jeg mener det er riktig for meg å bytte klubb nå. Jeg har hatt en god dialog med Godset om dette. Jeg ønsker klubben lykke til med resten av sesongen, uttaler Maigaard selv overfor klubbnettstedet.

Maigaard har scoret ti mål på 57 kamper for Strømsgodset.

LES OGSÅ: Én spiller ut og én spiller inn for Strømsgodset

Powered by Labrador CMS