BÅNN GASS-METODEN: Denne sjåføren hadde neppe kommet igang ved jernbaneovergangen i Konnerudgata uten dyttehjelp - utifra kjøreferdighetene å dømme.

Sliter fortsatt på snøføret

Det var tidlig onsdag kveld fortsatt mye trafikk og kø på veiene i Drammen som følge av diverse hendelser.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Et punkt som fortsatt skulle vise seg å by på ekstra utfordringer for mange var i bunn av Konnerudbakkene ved krysset Professor Smiths Allé og bakken i jernbaneovergangen like nedenfor.

Som følge av lange og stillestående køer mot Konnerud var det en rekke biler, da gjerne med tohjulstrekk og piggfrie dekk, som fikk problemer med å komme i gang igjen.

Og jo flere som spant på stedet, jo mer blankpolert ble underlaget. Dette førte til lange og stillestående køer som forplantet seg videre tilbake på Strømsø.

PÅ'N IGJEN: En ny sjåfør ble stående fast. Baktung varebil med forhjulstrekk og piggfrie dekk gjorde ikke saken noe bedre. Heldigvis hadde denne sjåføren både hurtigkjetting i bilen og kunnskap til å legge dem på - og kom seg videre for egen maskin.
KONNERUDGATA: Ved 1800-tiden.
LEDDBUSS-BERGING: Etter omlag seks timer fikk bergingsmannskapene omsider fjernet leddbussen som stod på tvers i Møllebekkveien.
Powered by Labrador CMS