Inntillinger og forsinkelser i busstrafikken

Snø og kraftig vind skaper utfordringer for de reisende lørdag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Som omtalt er det sendt ut dobbelt farevarsel for Østlandet på grunn av snø og kraftig vind lørdag.

Lørdag formiddag opplyser Brakar at været skaper trøbbel på veiene, og at linje 24 fra Konnerud til Eikerdelet er innstilt fra Konnerud skole inntil videre. Senere ble også bussen i Djupdalen innstilt, før en linje 3-buss skal ha kjørt av veien ved Kastanjesletta/Sørensvingen.

Ifølge Braker ble det kjørt skyttelbuss på strekningen i påvente av bilberging, mens Konnerud-linjene senere skal ha blitt gjenåpent for normal trafikk. Klokken 15.40 melder Brakar at også linje 3 til Kastanjesletta kjører som normalt, men at det fortsatt er komplikasjoner i busstrafikken.

-  På grunn av snøværet og vanskelige kjøreforhold, får vi dessverre forsinkelser og mulig innstilte enkeltavganger nå i ettermiddag. Vi gjør det vi kan for å kjøre i rute, og jobber blant annet med å legge på kjetting der det er behov for dette, opplyser Brakar.

Alle fly ble også satt på bakken på Gardermoen som følge av været lørdag formddag. Været førte også til trefall på E18 ved Liertoppen som sperret deler av kjørebanen i formiddagstimene lørdag.

DRM24.no kommer tilbake med mer.

Powered by Labrador CMS