REDUSERTE PÅ ELEGANT VIS: Drammen Bandys for sesongen nysignerte Andreas Sletta med 4-3-scoringen.

Ga gullfavoritten kamp til døra

Det ble et nervepirrende toppoppgjør mellom Drammen og Ready på Marienlyst, hvor gjestene til slutt vant 5-3.

DRAMMEN: Det var hjemmelaget som kom best ut av startblokkene og ledet 1-0 til pause, før Ready skulle ta føringen i kampen etter hvilen i nærmere i nærmere 10 minusgrader.

Gjestene snudde imidlertid kampen med to kjappe mål ti minutter etter pause, og fikk et overtak hvor Drammen ble hengende etter. Med 20 minutter igjen å spille la gjestene på til 3-1, men hjemmelaget nektet å gi opp. Med ti minutter igjen å spille skapte Drammen ny spenning i kampen med redusering til 2-3 - og deretter flere muligheter til utlikning.

Dessverre fikk ikke Drammen utnyttet momentet, istedet skulle Ready øke ledelsen til 4-2, før Drammen nok en gang slo tilbake med 4-3, og kjempet febrilsk for en utlikning i sluttminuttene. Tre minutter på overtid var det isteden bortelaget som skulle punktere kampen med 5-3 på nok et cornermål.

Dermed endte runden poengløst for Drammen, som har havnet bak Solberg og Mjøndalen som begge vant sine kamper mot henholdsvis Høvik (8-3) og Sarpsborg (6-2):

Fredag kveld 18.30 spilles det utsatte lokaloppgjøret mellom Solberg og Drammen på Solbergbanen - et svært viktig oppgjør i serieinnspurten med tanke på sluttspillet.