KRAFTIG SMELL: Slik så det ut rett etter nødetatene ankom stedet.
KRAFTIG SMELL: Slik så det ut rett etter nødetatene ankom stedet.

Fire biler involvert i frontkollisjon på E134

Fire biler og like mange personer var innblandet i en møteulykke på Langebru lørdag. Til alt hell skal ingen være alvorlig skadd.

Publisert Sist oppdatert

HOKKSUND: Kollisjonen inntraff like før klokken tolv, og veien ble raskt stengt i begge retninger.

Ulykken skjedde i nordvestgående retning – altså fra Steinberg mot Hokksund like før rundkjøringen ved Langebru.

En kassebil kjørte inn i bilen foran med stor kraft. Denne personbilen traff så bilen foran, men ble så påkjørt av en møtende Tesla front mot front.

Det var store materielle skader på tre av bilene. Bil nummer fire kunne kjøre fra stedet.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">STENGT:</span> Trafikken ble stående i begge retninger.</span>
STENGT: Trafikken ble stående i begge retninger.

Lange køer i påskeutfarten

Det var påskeutfart og mye trafikk på E134, og det oppsto lange køer. Politiet omdirigerte trafikken gjennom Hokksund sentrum, men det store lange køer i vente på at veien skulle åpnes igjen.

Klokken 12.45 var veien i ferd med å ryddes.

Politiets skadestedsleder vil ikke slå fast noe endelig hendelsesforløp, men politiet uttaler senere at føreren av kassebilen, en mann i 30-åra fra Bekkestua, har fått beslaglagt førerkortet for å ha forårsaket ulykken.

En eldre kvinne er kjørt til legevakt for behandling. Hun betegnes som lettere til moderat skadet og hadde et kutt i hodet. De tre andre er også kjørt til legevakt for sjekk, men skal ikke være skadet.

Powered by Labrador CMS