GIKK «BANANAS»: En ung mann som først ble forsøkt bortvist og geleidet vekk fra Bragernes Torg, valgte isteden å sette seg opp mot politiet, hvorpå totalt seks politibetjenter måtte bruke makt for å få kontroll på vedkommende. Deretter ble det korteste vei til arresten.

Politinatten: Ble bortvist - tok ikke hintet

Fem personer havnet i arresten i Drammen natt til søndag. Flere fikk først muligheten til å forlate sentrum etter ordensforstyrrelser - noe de ikke greide.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Det var relativt folksomt på byen i Drammen natt til søndag.

- Verden er tilbake sånn den var før corona, oppsummerer politiets operasjonsleder overfor DRM24.

Av de hendelsene politiet har måtte håndtere i Drammen sorterer alle under kategorien ordensforstyrrelser - knuffing, fyll og bråk. Det har ikke vært noen alvorlige voldsepisoder.

- Flere er innbragt etter politiloven fordi de ikke greier å etterkomme pålegg fra politiet, opplyser operasjonslederen.

I tillegg til de fem som fikk en overnatting i sentralarresten på statens regning, ble ytterligere fire personer bortvist fra sentrum.

Ni personer slåss på «Kamelen»-konsert

Den kontroversielle rap-artisten «Kamelen» fra Bergen hadde en lyn-konsert på nattklubben The Box i Engene natt til søndag.

Etter hva DRM24 får opplyst skal totalt ni personer, unge menn fra Drammen, ha barket sammen i et slagsmål i garderoben på stedet like før konserten.

Det er ikke rapportert om personskader etter hendelsen.

SLO - OG STAKK: Ung mann (til venstre) klappet til en eldre mann (til høyre i bildet) på Bragernes Torg. De to personene i midten gikk imellom i et forsøk på å forhindre slåssingen. Mannen som ble slått gikk i bakken, men fikk hjelp og kom seg på beina.
TOK BEINA FATT: Mannen løp fra stedet før politiet ankom.
DRESSKLEDD BRÅKMAKER: Ble først bortvist etter ordensforsyrrelser - før han senere dukket opp på nytt. Da bar det rett i arresten.
Powered by Labrador CMS