MENINGER: Reidun Eli Nylehn
Styremedlem og listekandidat, Drammen SV

BESØKTE GALTERUD: Fremskrittspartiet, her ved Lavrans Kierulf og Jon Helgheim, besøkte forrige uke Galterud-rektor Simon E. Jara for samtaler om situasjonen på ungdomsskolen på Fjell.

Drammensskolen trenger et løft, men ikke slik Frp vil

MENINGER: Det er valgkamp og Frp ønsker å vise seg fram. Alle politiske partier er enige om at brannene på Galterud er tragiske. Vi i SV ønsker et mer nyansert bilde og inviterer DRM24 til å skrive om saken på nytt, der flere får uttalt seg.

På dette tidspunkt vet vi altfor lite om bakgrunnen og årsaksbildet til å ta fatt den gamle regla om at nå må silkehanskene av o.s.v. Når det vurderes og måtte sette opp overvåkningskameraer på skolen, vitner det om at det er for få ansatte og fagfolk til å etterse at våre elever har det bra.

Det er skummelt når et parti velger å besøke denne skolen for å få den vinklingen de ønsker. Den siste tiden har det som kjent vært branntilløp flere steder i Drammen. Hvor stor grunn jeg har av å bli skremt, bekreftes ved at SIANs Anna Bråten og andre kommer med sine kommentarer rettet mot en gruppe mennesker.

Alle er nok enige om at noe må gjøres. Vi i SV ønsker å ha tilstedeværende helsesykepleiere og flere sosialfaglige stillinger i skolen. Åskollen ungdomsskole er det per nå ikke behov for og er ikke et satsningsprosjekt for SV. Det vil gå utover driftsbudsjettet til alle drammensskoler.


Av
Reidun Eli Nylehn
Styremedlem og listekandidat, Drammen SV

Powered by Labrador CMS