I NYE OMGIVELSER: Arrangørene fikk full klaff med konsertarena i nye rammer i Byparken.

Ellevilt og etterlengtet

Aldri har flere danset eller allsangen blitt sunget høyere på Elvefestivalen - drammenserne har savnet en real fest, og det syntes!

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: Både artistene og ikke minst publikum ga jernet i Byparken fredag, og slikt blir det bra stemning av.

Etter en litt forsiktig start sørget Postgirobygget for å jekke opp temperaturen mange hakk med allsang på kjente svisker så hele Drammen sentrum kunne høre det.

Men det var ikke før under finalenummeret med elektro-DJ Matoma at stemningen nådde klimaks. Vaktene hadde hendene fulle med å holde folk nede på gresset og ikke oppe på benker, bord og gjerder.

Men drammenserne ville danse, og det var ingen som kunne hindre dem i det - kohorter til tross, Byparken ble forvandlet til et gigantisk, gyngende diskotek, og det var ingen tvil om at dette ble en etterlengtet fest med mulighet til å børste støvet av danseferdighetene.

Kvelden ble avsluttet med et gigantisk brak i form av fyrverkeri, og at underholdningsverdien stod til terningkast seks er det liten tvil om.

Lørdag kveld er også i praksis utsolgt, og da står blant annet Julie Bergan og Broiler på scenen - det blir trolig ikke mindre fest av det!

LES OGSÅ: Elvefestivalen «corona-edition» er i gang!

SE VIDEO ØVERST I SAKEN!

POSTGIROBYGGET: Fikk med hele parken på allsang.
KOSTE SEG: Mange nøt åpenbart livemusikk og konsert for første gang på en evighet.
MATOMA: Satte fyr på Byparken.
LEKKERT: Middagen i VIP-teltet var en fargerik og meget delikat anrettet affære.
ØL OG IS: I rikelige mengder.
Powered by Labrador CMS