Firebarnsmoren fra Drammen strålte om kapp med sola og de andre kjendisene da nominasjonene ble kjent på en pressekonferanse på Operaen i Oslo mandag.

Maria Voss nominert til «Gullruten»

Konkurrerer i kategorien «Årets Deltager» for sin rolle i «Robinson» når prisutdelingen går av stabelen 12. mai.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammenseren ble en publikumsfavoritt da hun deltok i realityserien i fjor høst. Voss kom ikke til finalen, men var allikevel med i så godt som hele sesongen og sørget for det som trolig var årets sjokkvending da hun lurte alle de andre deltagerne trill rundt.

Voss, som forøvrig nylig har sagt opp dagjobben som prosjektleder innen kultursegmentet i Drammen kommune, har uttalt at hun nå ønsker å satse på egne og mer kreative prosjekter og oppdrag. Nominasjonen kunne derfor ikke kommet på et bedre tidspunkt.

- Det er helt sjukt. Dette er kjempestort for meg, det er over 300 realitydeltagere i Norge årlig. Det var ganske lite publisitet rundt Robinson i høst, men det er jo et av Norges største realityprogram. Nå flyr de meg inn til Bergen og greier, sier en henrykt Voss til DRM24 mandag
.

Maria Voss sammen med to av de andre nominerte i samme kategori, blant annet sammen med Jan Runar Elisassen (t.h.) fra Hokksund, deltager i «Demenskoret».

Kategorien årets deltager er i årets prisutdeling delt i to, med en kategori for kjendis og en for «nye ansikter». Voss er i den siste, sammen med tre andre deltagere.

Maria Voss (44) er fra før kjent som danser, koreograf og modell, og har de siste årene også dukket opp i ulike sammenhenger som stuntreporter, konferansier og manager.

Utover gullrute-nominasjonen har Voss flere ting på gang i tiden fremover, da dette er hennes siste arbeidsuke i Drammen kommune.

- Det har jeg. Men det er ingen realityprogram denne gangen, sier en hemmelighetsfull Voss.

Gullruten er en årlig utmerkelse for den norske TV-brasjen og markerer forøvrig 25-årsjubileum i år da prisutdelingen går av stabelen i Grieghallen i Bergen 12. mai. Årets programleder på TV2-sendingen er Niklas Barli.

Powered by Labrador CMS