GULLVINNERE: Drammen Padels Daniel Picard (t.h.) og Hector Palacios vant «open pairs» i veteranklassen lørdag formiddag i Portugal.
GULLVINNERE: Drammen Padels Daniel Picard (t.h.) og Hector Palacios vant «open pairs» i veteranklassen lørdag formiddag i Portugal.

Padel-sensasjon fra Drammen tok EM-gull!

Daniel Picard (42) fra Drammen og Drammen Papelklubb ble sensasjonelt europamester i den hurtigvoksende sporten i Portugal lørdag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/PORTUGAL: Europamesterskapet for veteraner har gått av stabelen i Portugal de siste dagene, og det har ikke gått upåktet hen at det norske landslaget med drammenser Daniel Picard fredag først kvalifiserte seg til finalen - og deretter vant finalen lørdag.

Padel-sporten er svært ung i Norge sammenlignet med mange andre land, og svært lite organisert og utviklet. Til sammenligning har man for eksempel åtte millioner aktive spillere i Spania i det som er den raskest voksende sporten i verden.

Det hindret altså ikke Picard, som også eier Drammen Padel på Åssiden, og teamkollega Hector Palacios å gå til topps i finalen for veteraner.

DRM24.no kommer tilbake med mer

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">GULLGUTTER:</span> Hector Palacios (t.v) og Daniel Picard.</span>
GULLGUTTER: Hector Palacios (t.v) og Daniel Picard.
Powered by Labrador CMS