Festkveld foran 2.000 tilskuere da Godset knuste Sandefjord

Det ble rene samba-takene i Drammen etter at Godset hadde banket inn tre mål på en halvtime.

DRAMMEN: Kampen endte til slutt 4-0 til Strømsgodset, og det på første match med hele 2.000 tilskuere på tribunen.

Etter en litt lunken uavgjort-kamp mot Mjøndalen og 7-2-tap for Bodø/Glimt viste, viste Godset seg igjen fra sin sterke side for andre hjemmekamp på rad etter triumfen mot Rosenborg.

Duplexe Tchamba åpnet scoringsfesten etter 16 minutter, før Johan Hove doblet ledelsen under ti minutter senere. Deretter la Fred Friday på til tre, og samme mann satte også den siste scoringen for Godset like etter pause.

Det kunne endt med flere mål til drammenserne, ikke minst da Moses Mawa brant etter straffespark i slutteminuttene.

Godset har etter storseieren klatret til en foreløpig 9. plass på tabellen, á poeng med Haugesund, mens Mjøndalen, med en kamp mindre spilt, ligger på 13. plass med syv poeng.

– I dag hadde vi fokus på 2000 tilskuere for første gang på veldig lenge. Vi skulle glede publikummet vårt her hjemme, så jeg er veldig glad for at vi kan stå igjen med 4-0, sa Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Eurosport etter kampen.

SIF-treneren mener ydmykelsen av Sandefjord viser en god mentalitet i laget.

- Vi har tålt å få noen smeller og har reist oss kjapt etterpå. Det er fantastisk å se den fotballen vi til tider leverer, sa Wibe-Lund.