1-0: Ipalibo Jack stanget inn kampens første scoring.

Godset reiste kjærringa - knuste serielederen 3-0

Etter to pinlige affærer hevet Godset seg betraktelig og leverte et fyrverkeri av en fotballkamp mot Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter at matchen innledningsvis ble utsatt noen minutter som følge av at kanarifansen tåkela hele stadion med gul røyk, ble det full fart og masse underholdning fra første sekund på Marienlyst.

Begge lag gikk høyt ut og ville ta føringen i kampen, men det var bortelaget som lyktes best og kom til de farligste avslutningene innledningsvis i kampen. Høy temperatur og harde dueller sørget også for flere gule kort og omdiskuterte situasjoner.

Utover i omgangen jevnet nivået seg ut, men ingen av lagene fikk ballen i mål før pause til tross for flere store målsjanser.

Etter pausen var det hjemmelaget som tok over initiativet og kontrollerte mer og mer av spillet. Det betalte seg i form av 1-0 i det 53. minutt, hvor Ipalibo Jack stanget inn Godsets første mål.

Godset fortsatte å angripe, og ti minutter senere hamret Kristoffer Tokstad inn 2-0-scoringen feilvendt fra 16-meteren - og skjøt på seg en strekk som førte til at han måtte byttes i samme slengen.

Rødt kort

Ut måtte også LSK-kaptein Gjermund Åsen, som pådro seg direkte rødt kort etter hodeløs oppførsel på midtbanen.

Da det lå an til noen nervepirrende sluttminutter med hele seks minutters tilleggstid, sørget Lars Jørgensen Salvesen for å sette spikeren i kista foran den tilreiste Lillestrømfansen, som fylte hele kortsiden mot elva.

Et praktfullt og knallhardt langskudd fra 25 meter, helt oppe i lengste hjørnet. Lillestrøm ble dermed sendt hjem med sesongens første tap i kofferten, grundig slått i Drammen. Strømsgodset på sin side kan danse disco etter å ha forsvart 4. plassen på tabellen, ett poeng foran Bodø/Glimt to poeng foran Rosenborg.

Foran har det nå også blitt mindre strekk i feltet mellom de tre øverste plassene, Lillestrøm nå kun to poeng foran Molde med én kamp mindre spilt. Vi regner med at sunnmøringene sender en varm takk til Drammen.

Slik ser tabellen ut etter helgas runde:

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

NESTEN 4-0: Innbytter Fred Friday klinte til med en suser rett i tverrliggeren fra spiss vinkel - uhyre nære 4-0 og total ydmykelse av LSK på Marienlyst.