Godset-tap mot Aalesund etter omdiskutert annullering

Tapte 1-0 borte, og mistet dermed muligheten til å klatre forbi Viking til 3. plass på tabellen.

ÅLESUND: Med Vikings uavgjørt i helgas runde ville Strømsgodset klatret opp til 3. plass med seier i Ålesund, men det gikk i drammensernes vei - og denne gangen mest som følge av marginer og dommeravgjørelser.

Godset hadde mye ballbesittelse, men manglet målteften i siste ledd, spesielt i første omgang. Det var dermed ikke helt ufortjent at hjemmelaget satte 1-0-scoringen kort tid etter hvilen, men kampen under ett var lagene mer jevnbyrdige etter at Godset hevet seg mange hakk i andre omgang og kom til flere målsjanser.

Poengdeling hadde det også blitt, hadde det ikke vært for en feilaktig annullert scoring for offside - lenge etter at det først ble dømt mål, som følge av en merkelig inngripen fra assistentdommeren.

Gustav Valsviks utlikning ble dermed strøket og førte til tap istedenfor uavgjort - en avgjørelse Godset har varslet å påklage i etterkant.

Strømgodset beholder fortsatt 3. plassen på tabellen, men det begynner å bli svært tett på plassene bak, og Godset bør plukke en del trepoengere fremover for å beholde posisjonen.

Neste seriekamp spilles hjemme på Marienlyst søndag førstkommende mot Odd.