TILBAKE TIL MARIENLYST: Her er Godsets nysignering i duell med Herman Stengel i forrige hjemmekamp på Marienlyst.

Thomas Grøgaard (27) har signert for Strømsgodset

Backen kommer fra Brann og skal erstatte Nico Mickelson.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: 27-åringen har spilt 149 kamper for Odd og 65 kamper for Brann, og har nå signert ut 2023 for SIF.

- Sidebacken har vært på Strømsgodsets radar også tidligere, men da var det ikke vært mulig å få til en overgang. Trenerduoen Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen har vært tydelig på at Grøgaard er en backtype de gjerne ville ha inn dersom Mickelson ble solgt i sommer. Det ønsket klarte Jostein Flo å innfri, opplyser Strømsgodset tirsdag kveld.

LES OGSÅ: Én spiller ut og én spiller inn for Strømsgodset

- Grøgaard er en offensiv venstreback som vil passe godt inn i Strømsgodset. Han er rask, løpssterk og er god på ball. Det er egenskaper som er viktig i vår spillestil. Han er også en seriøs og fin type, som er veldig motivert for å bli en del av klubben, sier leder for sport og spillerlogistikk, Jostein Flo.

Grøgaard er ifølge Godset.no svært tilfredag med at overgangen kom på plass før overgangsvinduet stengte.

- En fantastisk mulighet som dukket opp for meg. Jeg føler meg veldig ønsket og det ble et enkelt valg for meg. Det har vært moro å komme på Marienlyst å spille. Ser frem til å ha Godset-fansen å ryggen når jeg spiller her fremover. Det har alltid vært en bane hvor det har vært tøft å komme og jeg har tapt mange kamper her, uttaler Grøgaard til klubbnettstedet.

LES OGSÅ: Mikkel Maigaard solgt til Sarpsborg

Powered by Labrador CMS