SØLTE OLJE OVER EN HALV KILOMETER: Traktor på motorveien i morgenrushet forårsaket massive køer etter motorhavari.
SØLTE OLJE OVER EN HALV KILOMETER: Traktor på motorveien i morgenrushet forårsaket massive køer etter motorhavari.

Flere E18-hendelser skapte lange køer

Bilpendlerne som tenkte at trafikken skulle kjappere mellom Drammen og Oslo mandag på grunn av høstferien, fikk seg en skuffelse.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/LIER/ASKER: Det oppstod nemlig svært lange, nærmest stillestående køer i både morgenrushet og ettermiddagsruset mandag.

Årsaken var ikke mye trafikk, men ulike hendelser i trafikken. Først ut var en traktor, som forårsaket en massiv oljelekkasje i Asker/Bærum retning Oslo i morgenrushet.

Ifølge politiet måtte en strekning på hele 500 meter saneres i to kjørefelt, og det tok lang tid å få ryddet opp sølet. Mens det hele stod på ble trafikken sluset forbi i ett felt, og køene forplantet seg raskt bakover mot Lier.

På ettermiddagen var det på'n igjen - og nok en gang ble drammenserne rammet da det denne gangen var i sørgående løp det gikk for seg.

Først ut var en kollisjon i Sandvika mellom tre personbiler og en trailer. Også her var kun ett felt åpent, hvilket førte til lange køer forbi ulykkesstedet tidlig på ettermiddagen.

Men en ulykke kommer sjelden alene, og ved 17.30-tiden smalt det igjen retning Drammen i Bærum ved Lysaker. Denne gangen skal det ha gått kortere tid før veien ble ryddet, ettersom de involverte bilene ifølge politiet var kjørbare.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">TOK TID:</span> Sanering av to motorveifelt over 500 meter ble en tidkrevende affære i Bærum mandag morgen og formiddag.</span>
TOK TID: Sanering av to motorveifelt over 500 meter ble en tidkrevende affære i Bærum mandag morgen og formiddag.
Powered by Labrador CMS