Lokal mann i 60-åra antatt omkommet i bilbrannen

Det er i følge politiet ingen ting som tilsier at det er noen andre enn bileieren som omkom i bilen som natt til tirsdag tok fyr etter det som etter all sannsynlighet var en utforkjøring på Svelvikveien.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/SVELVIK: Familien og pårørende er ifølge politiet varslet om det som har skjedd, og undersøkelsene som er gjort i løpet av dagen tirsdag har forsterket politiets teori om både hvem som omkom i bilen, og hva som har skjedd.

Spor på stedet tilsier at brannen startet som følge av en ulykke, og politiet mistenker ikke at det har skjedd noe straffbart.

Den antatt omkomne bileieren er foreløpig ikke formelt identifisert med sikker ID, men det skal ifølge politiet dreie seg om en lokal mann i 60-åra fra drammensområdet.

– Dette vil selvsagt være en prioritert oppgave for oss, men det kan ta noen tid, sier etterforskningsleder Tina Berg i drammenspolitiet.

Bilen mannen kjørte, en pickup, fikk store skader i fronten etter å ha truffet en fjellvegg, og var i full fyr da første vitne oppdaget bilen, og nødetatene ankom.

Bilen ble helt utbrent før brannvesenet fikk slukket brannen. Tirsdag har kriminalteknikere gjennomført undersøkelser av bilvraket.

-

Powered by Labrador CMS