Åpner senterbutikk for strikke-interesserte: - En stor trend

Nyetablering for spesielt interesserte åpner på Gulskogen i løpet av første kvartal.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Den nye butikken heter «Garnpikene» og er en nyoppstartet garnkjede som i løpet av 2022 åpner sine første garnbutikker på Østlandet, nærmere bestemt på Gulskogen senter og deretter på Metro i Lørenskog, uttaler kjøpesenteret i en pressemelding.

- Strikking har over lang tid vært en stor trend og veldig populært og noe kunder ønsker seg. I tillegg er dette noe nytt til butikkmiksen vår her på senteret som gjør utvalget enda mer spennende. Det er ekstra hyggelig at det også er en gründer som etablerer seg med en nisjebutikk, uttaler senterleder Elisabeth Lohk.

Butikken åpner i 2. etasje i lokalet mellom Change og Zizzi.

- Et samlingspunkt for den strikkeinteresserte

Daglig Leder Sook Marie Hoff mener Gulskogen var et «naturlig valg».

- Vår visjon er at butikkene våre skal være et samlingspunkt for den strikkeinteresserte. Vi vil føre et bredt garnutvalg fra de største garnleverandørene i Norge, i tillegg til at du finner kryddergarn og strikkerelaterte produkter, forteller Hoff.

- Våre ansatte har lidenskap for strikking og håndarbeid, og holder seg oppdatert på trender innenfor bransjen samtidig som at gamle strikketradisjoner ivaretas, avslutter Hoff.

Powered by Labrador CMS