Endring i posttjenestene på Konnerud - kommer stadig mer pakker

Rema 1000 har tatt over mye av kundegrunnlaget for post i butikk etter at Coop Extra la ned 1. mai. Nå har de også tatt over postboks-tjenestene fra Posten.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Da Rema på Konnerud våren 2017 var ikke posttjenester en del av planene. Etter hvert fikk både Coop Extra og Rema posttjenester da Kiwi la ned tilbudet, og etter at Coop Extra la ned ble det enda mer på Rema.

Sammen med Circle K håndterer de nå alt av posttjenester på Konnerud, inkludert postboksene som tidligere var hos Coop.

- Vi har fått mer å gjøre, ingen tvil om det. Under coronaen tok det helt av, og nå har vi fått omlag halvparten av kundene fra Coop Extra i tillegg, sier kjøpmann Morten Lysthaug til DRM24.

Utenfor butikken har posten i tillegg satt opp en container fra Posten med postbokser.

- Vi har fått forespørsel om postkontortjenester også, men det har vi ikke areal til rett og slett, forteller Lysthaug, som også har økt bemanningen for å håndtere post-pågangen.

Nådde milepæl

Han forteller at butikken har blitt etablert i handlevanene til befolkningen på Konnerud fem år etter åpning, og i fjor passerte avdelingen 75 millioner kroner i omsetning for første gang.

- Det var hyggelig og i tråd med målene vi hadde satt oss. Omsetningen er økende og det ser bra ut i år også, forteller Lysthaug.

Som tidligere omtalt flytter erkerivalen Kiwi fra rett over gaten på Jarlsbergsenteret, og inn i Konnerudsenteret ved siden av Meny. Lysthaug har ikke spekulert så mye i hvordan det vil slå ut, men han er spent på å se effekten.

- Jeg tror ihvertfall ikke det blir negativt at vi blir litt alene her oppe, sier Lysthaug.

Powered by Labrador CMS