Årets første borteseier for Godset

Slo Odd 1-0 på Skagerrak Arena etter mål av Herman Stengel - og tok et nytt byks på tabellen.

SKIEN: Strømsgodset kan feire sesongens første borteseier etter 1-0-seieren mot Odd søndag.

En kamp som Godset vant fortjent etter å ha åpnet meget solid. Allerede etter syv minutter satt matchvinner-scoringen for Godset på et flott langskudd i lengste hjørne av Herman Stengel — som gjentok bragden etter forrige oppgjør mot nettopp Odd på Marienlyst - som også endte med Godset-seier.

Drammenserne kom til flere brukbare sjanser kampen igjennom, men det gjorde også hjemmelaget - spesielt i andre halvdel av 2. omgang var Odd dominerende - men SIF maktet denne gangen å unngå baklengs.

I en kamp uten både Lars Vilsvik og Mikkel Maigaard kan Godset se seg meget fornøyd med kampen og avansement til 8. plass på tabellen med 25 poeng - før to ukers seriepause.

Neste kamp spilles mot Kristiansund på Marienlyst først 12. september.