OVERSVØMT: Her er litt av «fangsten» en bilist tok opp av vannet i jernbaneundergangen på Gulskogen.
OVERSVØMT: Her er litt av «fangsten» en bilist tok opp av vannet i jernbaneundergangen på Gulskogen.

Tunnel ble oversvømt:
– Plukket bildeler i to timer!

Erik fikk selv dratt av bunndekselet på bilen da han kjørte gjennom vannmassene - da han skulle hente det oppdaget han at han ikke var den eneste som hadde mistet deler i togundergangen i Baker Thoens Allé.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: De ekstreme nedbørsmengdene som rammet Drammen mandag kveld førte til store vannmasser og oversvømmelser flere steder - blant annet jernbaneundergangen på Gulskogen i Baker Thoens Allé.

Her samlet det seg sent mandag kveld store vannmasser, og vannet var så dypt at for en del biler som «traff» vannet i bunnen ble diverse deler revet av.

- Jeg fikk øye på at det lå mange bildeler i vannet, stoppet å begynte å plukke opp deler. Jeg fant til slutt en haug med skiltplater, registreringsskilt og mange biter av deksler fra under biler, forteller bilisten Erik.

Han forteller til DRM24 at han plukket deler i to timer, samtidig som han forsøkte å signalisere til de andre bilistene som kom kjørende om å ta det rolig.

- Dette gjorde ikke alle, så da gikk jeg å hentet delene som falt av bilene som kjørte forbi. To timer! Da jeg ringte politiet og kommunen kom det til slutt noen og åpnet slukene slik at vannet tratt seg tilbake, forteller den ansvarlige bilisten.

Drar du kjensel på noe du har mistet? Isåfall kan DRM24 bistå med kontaktinformasjon til Erik.

LES OGSÅ: Uværet: Fikk 20mm regn på én time - utvider farevarsel

Powered by Labrador CMS